Display failures in 2.1.3 over 2.1.2

Help for Audacity 2.x.x on GNU/Linux.
Forum rules
ImageThis forum is for Audacity 2.x.x on GNU/Linux.
Please state:
  • which version of Linux you are using,
  • the exact three-section version number of Audacity from Help menu > About Audacity,
  • whether you installed your distribution's release, PPA version, or compiled Audacity from source code.

Audacity 1.2.x and 1.3.x are obsolete and no longer supported. If you still have those versions, please upgrade (see https://www.audacityteam.org/download/).
The old forums for those versions are now closed, but you can still read the archives of the 1.2.x and 1.3.x forums.
Post Reply
Gran Francisco
Posts: 5
Joined: Tue Sep 05, 2017 9:47 pm
Operating System: Linux *buntu

Display failures in 2.1.3 over 2.1.2

Post by Gran Francisco » Tue Sep 05, 2017 10:04 pm

When you put the volume or balance sliders on the audio tracks or playback speed, the indicator (white text on black background) does not appear in 2.1.3. Only a thin black line appears. If you move the slider and you want to know the value, you have to double click and do it from the small window. Is it a program failure? Thank you

steve
Site Admin
Posts: 47322
Joined: Sat Dec 01, 2007 11:43 am
Operating System: Linux *buntu
Contact:

Re: Display failures in 2.1.3 over 2.1.2

Post by steve » Tue Sep 05, 2017 10:19 pm

Yes it's a bug, and unfortunately no fix yet.
9/10 questions are answered in the FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (FAQ)

Post Reply