Prosím o radu, jak bych měl postupovat při úpravě nahrávky, když bych chtěl použít grafický ekvalizér (který je nabízen jako jeden z efektů), pokud bych chtěl nahrávku upravovat tímto grafickým ekvalizérem v přímo přehrávané nahrávce? V současnosti jsem se dostal pouze k tomu, že tento ekvalizér lze použít pouze v případě, že záznam není přehráván (jestliže záznam přehráván je, tak tlačítko “grafický ekvalizér” je šedé - tedy neaktivní). Otázka tedy zní, která tlačítka, nebo jaký mám zvolit postup pro to, abych mohl upravovat záznam, když se přehrává.
Ahoj Honzo,
Taky jsem to zkusil a výsledek stejný. Zdá se, že jedinými efekty v reálném čase jsou „Basy a výšky“. Pokud vyberete veškerý zvuk, můžete přidat efekt grafického ekvalizéru, ale můžete si prohlédnout pouze 5 sekund (nebo to tak vypadá). Uložil jsem projekt jako soubor WAV a poté jej otevřel pomocí Ocenaudio (další bezplatný zvukový editor). Díky tomu si můžete prohlédnout grafický EQ efekt (buď 11pásmový nebo 31pásmový), zatímco hraje tak dlouho, jak chcete. Kdybych to potřeboval udělat, zvolil bych tento přístup.
Doufám, že to pomůže.
Mark B