I'm having problems with my audio

Help for Audacity 2.x.x on Mac OS X.

ImageThis forum is for Audacity 2.x.x on Mac OS X 10.4 and later.
Please state which version of OS X you are using, the exact three-section version of Audacity from Audacity > About Audacity and whether you obtained the .dmg installer or the zip.

Audacity 1.2.x and 1.3.x are obsolete and no longer supported. If you still have those versions, please upgrade at https://www.audacityteam.org/download/.
The old forums for those versions are now closed, but you can still read the archives of the 1.2.x and 1.3.x forums.

I'm having problems with my audio

Permanent link to this post Posted by ciesielczyk027 » Fri Sep 22, 2017 11:57 pm

I've been looking all over the web for a solution to my problem, with no luck. I'm using a macbook air that is a few years old. Operating system: X Yosemite. Mic: Shure P27 USB. Its a direct plug mic which allows me to hear my voice. I had it working about 6 months ago so i know nothing is broken. I've been through a lot of settings and all my essentials are correct as far as I know. When I'm all connected and ready to record I upload my instrumental (Beat), to this point everything is fine; I can hear my voice and background noise just fine. When the instrumental starts playing I can barley hear it.......barley. i've tried everything, spent 6 hours on the web and trying to fix it. Last time i clicked a few things and it fixed itself. It barley.....barley plays the instrumental through my headphones, its fine through the speakers. Any help will be greatly sweeeeeettttt. thank you.
ciesielczyk027
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 22, 2017 11:42 pm
Operating System: OS X 10.10 Yosemite

Re: I'm having problems with my audio

Permanent link to this post Posted by kozikowski » Sat Sep 23, 2017 3:54 am

Shure PGA27 USB by any chance? We're doing this blind and across multiple time zones, so try not to glide over errors like that. It takes us time to straighten out what you really meant.

I can't find P27-USB.

?????

Koz
kozikowski
Forum Staff
 
Posts: 38456
Joined: Thu Aug 02, 2007 5:57 pm
Location: Los Angeles
Operating System: OS X 10.9 Mavericks


Return to Mac OS X



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests