Changing homepage URL

Suggestions and Questions About the Forum Web Site.

ImagePost here only if the Forum isn't working as you would like or expect.

If you require help using Audacity, or think you have found a "bug", please post on the forum board relevant to your operating system.
Windows
Mac OS X
GNU/Linux and Unix-like

Changing homepage URL

Permanent link to this post Posted by hans-jürgen » Tue Mar 08, 2016 6:37 am

Hi, I just noticed that editing the homepage and signature has been disabled due to spammers in this forum. But I can still see them on my reply I once posted, so would it be possible to edit this by a staff member perhaps? My current homepage is http://home.arcor.de/hans-juergen.bardenhagen, and the embedded image in my signature could simply be deleted, as it was hosted on the outdated server anyhow.
hans-jürgen
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 22, 2009 12:54 pm
Location: Hamburg, Germany
Operating System: Windows 10

Re: Changing homepage URL

Permanent link to this post Posted by steve » Tue Mar 08, 2016 11:35 am

I think the best I can do is to remove the out of date website and profile.
The forum software does not provide control over individual profile fields, and it looks like the options for editing the old profile fields via the User Control Panel have been permanently deleted from the forum template. I have been able to delete the outdated information via the admin tools. All other aspects of your account should be working as before, but do let us know if you experience any problems. (It would be nice if we could enable these features for all registered users, but unfortunately the amount of spam we were having to deal with was taking away from the time available to help genuine users, and of course that must take priority).
9/10 questions are answered in the FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (FAQ)
steve
Site Admin
 
Posts: 45001
Joined: Sat Dec 01, 2007 11:43 am
Operating System: Linux *buntu

Re: Changing homepage URL

Permanent link to this post Posted by hans-jürgen » Tue Mar 08, 2016 12:07 pm

OK, thanks nevertheless for explaining. It looks like everything else works as it should. Summer Time has to be enabled manually when it's actually in effect, it seems, so it doesn't switch automatically.
hans-jürgen
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 22, 2009 12:54 pm
Location: Hamburg, Germany
Operating System: Windows 10


Return to Maintaining / Improving this Forum



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest